Actual Killtest 650-379 Test Material

Text-only Preview

At Killtest, people can get all the required
exam information of IT certification test for
them to get certified easily. Killtest provides
many pop certifications, such as IBM, Oracle,
HP, and so on. A lot of new exams are available
at Killtest, such as 646-206, NS0-154,
E20-545, and so on.

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : 650-379
NASEE Advanced
Borderless Network
Architecture System
Engineer Exam
Version : Demo
1 / 3

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1.Which option is an end to end solution that addressess all layers of the wlan in order to provide cost
effective, high performance wireless networks for business critical mobility?
A. cisco unified wireless network
B. cisco motion
C. cisco clientlink
D. cisco anyconnect
Answer: A
2.what are two features of application velocity.? (choose two)
A. it helps busness leaders to increase management complexity
B. it focuses on new roles of application and network optimization
C. it provides visibility that can be used to understand the trending and analysis of application
D. it distributes content across various mobile devices
E. it helps IT professionals to meet or exceed business service level agreements
Answer: CE
3.which layer in the hierarchical model is known as the backbone that glues together all the elements of
the campus architecture?
A. core
B. access
C. distribution
D. architecture
Answer: A
4.which of the following can you use to avoid discontinuous vlans or subnets, routing black holes, and
active/active hsrp or glbp situations?
A. layer 3 point to point routed link
B. arp and cam
C. qos policies
D. cisco stackwise technology in the catalyst 3750 family of switches
Answer: D
5.which two features are specific to the cisco trustsec solution? (choose two)
A. it allows guests to securely have complete access to the network
B. the information and capabilities it provides for controls, auditing, and reporting can be used to meet
compliance requirements
C. it is primarily used for wired connections inside of an organization to protect the most sensitive info
D. it uses switchport level encryption to protect network data confidentiality
E. it recognizes the types of media that are going over the ntwork and makes sure they are properly
created sent and delivered
Answer: AB
6.which component of the cisco smart business architecture provides the underpinning infrastructure on
2 / 3

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
which all other services and applications rely?
A. network foundation
B. user services
C. network services
D. wan optimization
Answer: A
7.what is a characteristic of cisco offerings for green energy solutions?
A. cisco can offer right combination of business oriented solutions, platforms and infrastructure, and
B. cisco can provide many different ways of managing the same account
C. cisco can provide significant pull through revenue
D. cisco can offer automatic power control with individual components within an infrastructure
Answer: D
8.what would you use to track guest provisioning and guest netowrk user statistics, including login and
logout times?
A. cisco wireless control system
B. cisco scansafe
C. cisco SAFE blueprint
D. cisco clientlink
Answer: A which way would a company allow visitors external internet access while simoultaneously preventing
any unauthorized connection to the enterprise internal resources and services?
A. by dedicating a logical virtual network to handle the entire guest communication path
B. port address translation
C. network address translation
D. port security with sticky learning
Answer: B want a security solution that enforces access and policies in the borderless network by providing
info such as identity, time and date, posture, location, device type and access type. which cisco solution
will provide you with this information?
A. cisco trustsec
B. cisco adaptive security appliances
C. cisco anyconnect
D. cisco ironport wsa
Answer: A
3 / 3