Certidea 640-802 exam questions and answers

Text-only Preview

Cisco 642-983
Cisco Data Center Unif ied Computing Support Specialist
h fo
f l
o l
l o
l w
o in
i g
n s
g are
r so
s m
o e ti
t p
i s
p mad
a e
d fo
f r
o yo
y u
o ,
u we re
r co
c m
o men
e d
y u
r ad
a th
t e
h m ca
c re
r fu
f l
u l
l y
s n
i c
n e
t e
h y ca
c n he
h lp
l yo
y u
o le
l a
e rn
r be
b tt
t e
t r.
D '
o s and
n Don
o '
n t
' s
Do’s: Study our products rather than just remember the questions and answers. Certidea
materials are strictly selected by our experts according to the official standards. After studying
them you can enhance your ability.
Don’ts: Do not go through our products just once. You should make sure you can have
enough time to master our materials in case you have missed something. We guarant ee that
you can pass your exam after fully studying our products.
r m
o pt
p Up
U d
p a
d te
You can rest assured that every Certidea product is of the latest version. We are constantly
updating our products to make sure our quality. You can enjoy a 120-day free update after the
purchase and you should check your member zone at Certidea an update 3-4 days bef ore the
scheduled exam date.
v l
e o
l p
o m
p ent
If you have some complaints or suggestions, please let us know. No matter what is the
problem, we are eager to hear from our customers to develop ourselves. You can contact us
at [email protected] and should include the following s: exam number, version, page
number, question number, and your login ID. We will solve your problems as soon as possible.
Certidea--Lead Your Way to Certif icates
Sales and Support Manager
Sales Team: sales@Certidea .com
Support Team: support@Certidea .com
C p
o y
p r
y i
r g
i h
g t
A unique serial number associated with your particular name and contact information is
contained in each PDF file for security purposes. So if we find you have distributed a
particular PDF file, Cert idea reserves the right to take legal action against you according to
the International Copyright Laws.
Lead your way to certificates!

Question: 1
Which components of the UCS solution include beacon LEDs? (Choos two.)
A. monitors
B. fabric interconnect
C. blades
D. expansion modules
E. chassis
Answer: C, E
Question: 2
Which statement about a Service Profile is most accurate?
A. associated with a pool of blades
B. represents a group of physical blades
C. stores connectivity requirements
Answer: C
Question: 3
On what basis are world wide node names assigned?
A. per-service prof ile
B. per-compute node
C. per-group
D. per-VSA~I
Answer: A
Question: 4
When NIC teaming is used, how are Ioops avoided in a virtual switch?
A. By using active / passive teaming with spanning tree on the active Iink
B. By using active / passive teaming with onIy the active Iink in use
C. By using active / activate teaming with VM utilizing both uplink ports
Answer: B
Question: 5
How is NIC teaming configured when port channels are not in use in a Cisco Nexus 1000V ?
A. active / active using spanning tree
B. active / active
Lead your way to certificates!

C. active / passive using spanning tree
D. active / passive
Answer: D
Question: 6
Which file format does the UCSM export facility use?
A. xml
B. csv
C. pdf
D. syslog
Answer: A
Question: 7
The Cisco Nexus 1000V requires which of the following VLANs to be configured: (choose 3)
A. Control
B. Super visor
C. Packet
D. Management
Answer: A, C, D
Question: 8
Which two benef its result from I/O consoliclation using fcoe within the cisco ucs? (choose two)
A. increases the number of vsans without limit
B. reduces power consumption per rack
C. cuts the number of network cards and cables
D. simplifies the management of san domains
Answer: C, D
Question: 9
When creating a service prof iIe using the Expert Wizard in a single vlan vnic configuration
which four options are available (Choose four.)
A. Fabric ID
B. Native Vlan
C. Vlan Trunking
D. Trunk encapsulation
E. Mac Address assignment
Lead your way to certificates!

Answer: A, B, C, E
Question: 10
Which statement is most correct regarding vNICs and VLANs?
A. only the def ault vlan has traffic that is tagged
B. All vNICs have to be associated with one or more VLANs except for the def ault vlan
C. vlan must be configured bef ore configuring them into a vNIC
D. Tagging is done by the operating system NIC if the flag is set to tag traffic
Answer: C
Lead your way to certificates!