Certidea 646-656 exam questions and answers

Text-only Preview

Cisco 646-656
Wide Area Application Services for Account Managers
The
h fo
f l
o l
l o
l w
o in
i g
n s
g are
r so
s m
o e ti
t p
i s
p mad
a e
d fo
f r
o yo
y u
o ,
u we re
r co
c m
o men
e d
n
yo
y u
o
to
t
re
r ad
a th
t e
h m ca
c re
r fu
f l
u l
l y
l
si
s n
i c
n e
c
th
t e
h y ca
c n he
h lp
l yo
y u
o le
l a
e rn
r be
b tt
t e
t r.
r
Do
D '
o s and
n Don
o '
n t
' s
Do’s: Study our products rather than just remember the questions and answers. Certidea
materials are strictly selected by our experts according to the official standards. After studying
them you can enhance your ability.
Don’ts: Do not go through our products just once. You should make sure you can have
enough time to master our materials in case you have missed something. We guarant ee that
you can pass your exam after fully studying our products.
Pro
r m
o pt
p Up
U d
p a
d te
t
You can rest assured that every Certidea product is of the latest version. We are constantly
updating our products to make sure our quality. You can enjoy a 120-day free update after the
purchase and you should check your member zone at Certidea an update 3-4 days bef ore the
scheduled exam date.
Deve
v l
e o
l p
o m
p ent
n
If you have some complaints or suggestions, please let us know. No matter what is the
problem, we are eager to hear from our customers to develop ourselves. You can contact us
at [email protected] and should include the following s: exam number, version, page
number, question number, and your login ID. We will solve your problems as soon as possible.
Certidea--Lead Your Way to Certif icates
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sales and Support Manager
Sales Team: sales@Certidea .com
Support Team: support@Certidea .com
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Co
C p
o y
p r
y i
r g
i h
g t
h
A unique serial number associated with your particular name and contact information is
contained in each PDF file for security purposes. So if we find you have distributed a
particular PDF file, Cert idea reserves the right to take legal action against you according to
the International Copyright Laws.
Lead your way to certificates!

Question: 1
Which of these is effective at reducing the amount of network latency and number of delays
caused by chatty protocols?
A. firewall solution
B. WCCPv2
C. content filtering
D. intelligent proxies
Answer: D
Question: 2
Why is it necessary to prioritize traffic when a user tries to access physical resources over the
WAN?
A. to ensure communications are secure
B. to ensure access to applications is provided
C. to ensure application service levels are reliable
D. to facilitate consolidation efforts
Answer: C
Question: 3
What are the two Cisco IOS services or features that Cisco WAAS preser ves in the network?
(Choose two.)
A. MPLS
B. NetFlow
C. CEF
D. QoS
E. ISIS
Answer: B, D
Question: 4
Cisco WAAS Central Manager is used to centrally configure, manage, and monitor what?
A. a fully meshed network
B. the egress router
C. a topology of Cisco WAE devices
D. all Cisco network devices
Answer: C
Lead your way to certificates!

Question: 5
The Cisco Central Manager GUI allows administrators to perform which three actions or sets
of actions? (Choose three.)
A. view reports detailing the effectiveness of acceleration
B. set up and distribute print drivers
C. prioritize network traffic through the WAE
D. correlate security alerts that reach the LAN
E. accelerate CIFS traffic with the assistance of QoS
F. create, edit, and delete application policies
Answer: A, B, F
Question: 6
Which optimization technique is applied at the transport layer?
A. Data Compression Elimination (DCE)
B. TCP
C. QoS
D. Data Redundancy Elimination (DRE)
Answer: D
Question: 7
Which of these is a Layer 4 WAN optimization component?
A. DCE
B. TSO
C. DRE
D. DWE
Answer: C
Question: 8
Which Layer 4 component is responsible for optimization when data is accessed?
A. DCE
B. TSO
C. DRE
D. DWE
Answer: C
Question: 9
Lead your way to certificates!

Which method is used to transparantly intercept traffic to be optimized?
A. Policy Based Application Routing (PBAR)
B. Policy Based Routing (PBR)
C. Policy Based Agnostic Application Routing (PBAAR)
D. Policy Based Traf fic Routing (PBTR)
Answer: B
Question: 10
What does Cisco WAAS rely upon to get traffic to the WAE for optimization?
A. CIFS
B. QoS
C. network interception
D. server interception
Answer: C
Lead your way to certificates!