Hitachi HH0-130 exam questions

Text-only Preview

www.passcert.com
HH0-130 exam questions
Hitachi Data Systems Storage Foundations
http://www.passcert.com/HH0-130.html
Hitachi HH0-130 exam is very popular in Hitachi field, many Hitachi
candidates choose this exam to add their crede ntials, There are many
resource online to offering Hitachi HH0-130 exam questions, Through
many good feedbacks, we conclude that Passcert can help you pass your
test easily with Hitachi HH0-130 exam questions, Choose Passcert to get
your Hitachi HH0-130 ce www.passcert.com
rtification.
HH0-130 exam service
Free update for ONE YEAR
PDF and Software file
Free demo download before purchasing
100% refund guarantee if failed
Hitachi HH0-130 exam questions are available in pdf and Software format.
This makes it very convenient for you to follow the course and study the
exam whenever and wherever you want. The Hitachi HH0-130 exam
questions follow the exact paper pattern and question type of the actual
HH0-130 certification exam. it lets you recreate the exact exam scenario,
so you are armed with the correct information for the HH0-130 certification
exam.
www.passcert.com

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1.In the event of a power failure, what happens to the cache on a VSP?
A.The built-in batteries preserve all data in cache.
B.The cache is de-staged to a System Disk.
C.The cache is de-staged to the Data Cache Adapter SSDs.
D.The built-in batteries preserve only write pending data.
Answer: C
2.Which method does a VSP use to protect new write data an d ensure data integrity?
A.Only write I/O is duplexed in cache.
B.Read and write I/O is duplexed in cache.
C.Only write I/O is duplexed in control memory.
D.Read and write I/O is duplexed in control memory.
Answer: A
3.Which type of protocol is used by the Back-End Directors (BEDs) in the VSP?
A.FC
B.SAS
C.FCoE
D.iSCSI
Answer: B
4.What are two drive types supported by the VSP SAS back -end architecture? (Choose two.)
A.SSD
B.FC
C.eSATA
D.SATA
Answer: AD
www.passcert.com
5.Which two functions are performed by the Virtual Storage Director (VSD) on the VSP? (Choose two.)
A.It controls I/O operations for the currently owned LDEVs.
B.It queries all user data to verify that data is placed on the appropriate tier.
C.It executes the code for target, external, BED, initiator and RC U target modes.
D.It enables hardware based virtualization by allowing SAN connectivity directly to the external director
ports.
Answer: AC
6.A customer is evaluating enterprise storage arrays from various vendors and requires that their mission
critical data must be encrypted while at rest.
What is required on the VSP to satisfy this requirement?
A.a license key
B.2.5" self-encrypting drives for the capacity required
C.a key-generating encryption option on each SAS link
D.encryption Back-End Directors (eBEDs) for dynamic encryption
Answer: A
2 / 5

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
7.What are two components of a storage cluster in a VSP? (Choose two.)
A.Front-End Directors (FED)
B.Fiber Switches (FSW)
C.Virtual Storage Directors (VSD)
D.Service Processors (SVP)
Answer: AC
8.What are two purposes of the Data Cache Adapter (DCA) in a VSP? (Choose two.)
A.It caches user data read from the drives through the BED.
B.It provides a direct connection between the FED and the VSD.
C.It caches all I/O requests for the LDEVs being assigned to it.
D.It caches data from the FED during write operations.
Answer: AD
9.Which component interconnects the DKCs within a VSP?
A.Fibre Switch (FSW)
B.Virtual Storage Director (VSD)
C.Grid Switch (GSW)
D.Back-End Director (BED)
Answer: C
10.A customers needs a storage solution offering highly secure data storage for mainframe and Open
Systems applications that is consistent with their green data center policy.
Which two VSP storage system features meet these requirements? (Choose two.)
A.VSP can encrypt data in cache before de-staging to disk.
B.VSP Virtual Storage Directors havewww.passcert.com
a built in encryption capability.
C.VSP offers encryption capabilities to Open Systems and mainframe applications.
D.VSP encryption creates no measurable increase in heat output or energy consumpt ion.
Answer: CD
11.Which two operations are available with Storage Navigator 2 on the VSP? (Choose two.)
A.Display the LUN mount point on the server side.
B.Run Storage Navigator Modular 2 for external storage systems.
C.Give a specific name to Logical Devices (LDEVs).
D.Activate the encryption feature on installed BEDs .ArialZX?
Answer: CD
12.Which three actions can be performed with Storage Navigator 2 on a VSP? (Choose three.)
A.Define migration policies.
B.Provision the storage system.
C.View system alerts.
D.Acquire logs.
E.Set System Option Modes.
3 / 5

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Answer: BCD
13.Which two tasks are available in Storage Navigator 2 for VSP? (Choose two.)
A.Manage multiple VSPs.
B.Create LDEVs.
C.Perform a microcode upgrade.
D.Add external volumes.
Answer: BD
14.Which RAID level would provide optimal performance for sequential read I/O while also providing data
protection?
A.RAID 0 (8D)
B.RAID 6 (6D+2P)
C.RAID 5 (7D+1P)
D.RAID 1 (2D+2D)
Answer: C
15.Your customer is experiencing performance problems on a VSP system .They are using Performance
Monitor to obtain performance information on several storage system components.
Which two performance metrics should be examined? (Choose two.)
A.ORM value
B.HDD latency
C.VSD MP utilitization
D.Write Pending Rate
Answer: CD
16.A VSP customer is deploying a
www.passcert.com
new Hitachi Dynamic Provisioning pool .They require the highest
availability for a sequential read workload.
Which RAID type should the customer use?
A.RAID 0 (8+0)
B.RAID 10 (2+2)
C.RAID 5 (3+1)
D.RAID 6 (6+2)
Answer: D
17.Your customer wants to optimize overall performance of their HUS systems .They are using
Performance Monitor to obtain performance information on several storage system components.
Which two performance metrics should be examined? (Choose two.)
A.ORM response time
B.HDD utilization
C.average seek times
D.write pending rate
Answer: BD
4 / 5

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
18.Which two functions are available on HiTrack for VSP systems? (Choose two.)
A.It reports errors to the support center.
B.It downloads new firmware from the support center.
C.It downloads new configuration data from the support center.
D.It calls home periodically to the support center.
Answer: AD
19.Which two transport methods can HiTrack use to report SIMs to the Hitachi Data Systems Global
Support Center? (Choose two.)
A.FTP
B.HTTPS
C.HTTP
D.SNMP
Answer: AB
20.What are two characteristics of Dynamic Sparing on HUS systems? (Choose two.)
A.Spares can be in any drive slot.
B.Spares must be in the first expansion tray.
C.Spares must be in a high density expansion tray.
D.After a drive replacement the new drive is the spare by default.
Answer: AD
www.passcert.com
5 / 5

www.passcert.com
Passcert Features:
Free update service for one year
100% money back guarantee if failed
Files sent in PDF and Software style
Free demo download before purchasing
Real questions from real test
Passcert Hot Pages:
Promotion page
http://www.passcert.com/promotion.asp
Bundle page
http://www.passcert.com/bundle.html
How to pay page
http://www.passcert.com/Sales.html
Guarantee page
www.passcert.com
http://www.passcert.com/Guarantee.html
Passcert Hot Certification Page:
Microsoft
Oracle
IBM
Apple
Avaya
Cisco
CompTIA
Symantec
Citrix
EXIN
ISEB
Juniper
Network
Appliance
VMware
Tibco
SASInstitute
CheckPoint
BlackBerry
EC-COUNCIL
CIW
EMC
Hitachi
LPI
RedHat
Zend-Technologies
www.passcert.com