Hitachi HH0-300 exam questions

Text-only Preview

www.passcert.com
HH0-300 exam questions
HITACHI DATA SYSTEMS CERTIFIED EXPERT -REPLICATION
SOLUTIONS ARCHITECT
http://www.passcert.com/HH0-300.html
Hitachi HH0-300 exam is very popular in Hitachi field, many Hitachi
candidates choose this exam to add their crede ntials, There are many
resource online to offering Hitachi HH0-300 exam questions, Through
many good feedbacks,
www.passcert.com
we conclude that Passcert can help you pass your
test easily with Hitachi HH0-300 exam questions, Choose Passcert to get
your Hitachi HH0-300 certification.
HH0-300 exam service
Free update for ONE YEAR
PDF and Software file
Free demo download before purchasing
100% refund guarantee if failed
Hitachi HH0-300 exam questions are available in pdf and Software format.
This makes it very convenient for you to follow the course and study the
exam whenever and wherever you want. The Hitachi HH0-300 exam
questions follow the exact paper pattern and question type of the actual
HH0-300 certification exam. it lets you recreate the exact exam scenario,
so you are armed with the correct information for the HH0-300 certification
exam.
www.passcert.com

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1.You want to identify if channel extension products are currently in place.
What should you do to obtain the required information?
A. Interview customer personnel.
B. Review replication properties using Storage Navigator.
C. Use RAID Manager/CCI to identity devices attached to the Fiber Channel fabric.
D. Perform a SCSI inquiry to determine which channel extension devices are present
Answer: A
2.Which two factors will affect ShadowImage resync time? (Choose two.)
A. Number of data copies
B. Incoming host write workload
C. Installed shared memory capacity
D. Number of tracks updated while suspended
Answer: B,D
3.A customer has a peak rolling average of 100 MB/s. They would like to preserve write order fidelity for
up to 1 hour in their Hitachi Universal Replicator environment.
What should be the size of their journal group?
A. 100 GB
B. 200 GB
C. 300 GB
D. 360 GB
Answer: D
4.A customer is using Hitachi Universal Replicator (HUR) and does not have sufficient network bandwidth.
During a peak write workload, the customer overflows their HUR journals and replication suspends in
error.
What happens when the customer
www.passcert.com
issues a resychronization?
A. HUR performs an initial copy.
B. HUR performs a differential copy.
C. HUR performs a no copy.
D. HUR performs an at-time split.
Answer: B
5.In which state is a disaster recovery site ShadowImage copy I/O consistent?
A. PAIR
B. PSUS
C. RCPY
D. COPY
Answer: B
6.What are two ways to improve initial copy time for ShadowImage on a VSP? (Choose two.)
A. Use SATA disks.
B. Distribute S-Vols across additional parity groups
2 / 5

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
C. Increase the copy pace.
D. Decrease the copy pace.
Answer: B,C
7.A customer has chosen TrueCopy for their disaster recovery replication to minimize data loss. The
solution must minimize any potential host performance impact.
What are two considerations for this hardware configuration? (Choose two.)
A. Production hosts should be removed from the RCU.
B. MCU and RCU disk configurations should be identical.
C. The RCU should have the same number of replication ports as the MCU.
D. Both MCU and RCU should have additional disks added as journal volumes.
Answer: B,C
8.A customer has two data centers connected using three 4 Gbps Fibre Channel inter-switch links. The
business requires that all written data is guaranteed to be replicated and current at the disaster recovery
site.
Which replication technology meets this requirement?
A. TrueCopy Extended Distance
B. Hitachi Universal Replicator
C. TrueCopy
D. Hitachi Dynamic Replicator
Answer: C
9.A customer is planning to replicate 36 TB of data using asynchronous replication.
What are two primary considerations for sizing the expected solution? (Choose two.)
A. The amount of latency between the sites
B. The percentage of writes for the
www.passcert.com
environment
C. Total number of IOPS for the environment
D. Number of disk units installed at the secondary site
Answer: B,C
10.How do you separate TrueCopy and Hitachi Universal Replicator traffic running between two VSPs?
A. Use separate HORCM instances.
B. Specify path groups.
C. Assign separate MPBs.
D. Configure a separate CLPR for each topology
Answer: B
11.A customer is using ShadowImage on a Virtual Storage Platform. The customer would like to delete a
pair from replication.
Which command should be used?
A. pairsplit-S
B. pairsplit-d
C. pairsplit-R
3 / 5

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. pairsplit-D
Answer: A
12.Which two factors are used together to calculate journal size requirements to buffer replication during
network outages? (Choose two.)
A. latency
B. read/write ratio
C. peak write MB/sec
D. anticipated outage duration
Answer: C,D
13.Your customer has an Oracle database at their primary site. They will be replicating the data to a
remote site and they want the remote site to be as current as possible. They do not have unlimited
bandwidth and cannot exceed an RPO of one hour.
What is the correct solution for this requirement?
A. TrueCopy scripted to begin a resync and split sequence once per hour
B. Hitachi Universal Replicator left in PAIR state with adequate bandwidth to support the RPO
C. ShadowImagecopy at the primary site replicated with HUR once per hour
D. ShadowImagecopy at the primary site replicated with TrueCopy once per hour
Answer: B
14.A customer informs you it is mission critical that Hitachi Universal Replicator volumes reach PAIR
status as quickly as possible once the "paircreate" command is issued.
Which system option mode (SOM) will improve initial copy performance?
A. SOM 383
B. SOM 474
C. SOM 482
D. SOM 649
www.passcert.com
Answer: B
15.A customer has 150 hosts to replicate, all host data is located on a Hitachi Universal Storage Platform
V.
Which tool should be used to collect open systems workload data?
A. SAR
B. RMF
C. TMEA
D. RCEA scripts
Answer: C
16.The customer's administrator estimates that the time required to bring up the network is one hour; the
time required to bring up recovery hosts will be two hours; and that the time required to failover storage
and present to hosts is thirty minutes. The recovery process must be done in sequence. The customer
has a Recovery Time Objective (RTO) of three hours.
What is the difference between the RTO and the estimated time to recover?
4 / 5

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A. The customer will be over their RTO by one hour.
B. The customer will be under their RTO by one hour.
C. The customer will be over their RTO by thirty minutes.
D. The customer will be under their RTO by thirty minutes.
Answer: C
17.How does distance between sites affect host response time when using asynchronous replication?
A. Host response time increases with increased distance.
B. Host response time decreases with increased distance.
C. Host response time is not affected by increased distance.
D. Host response time is unpredictable with increased distance
Answer: C
18.A customer has a remote replication requirement using HUS 150 arrays between two sites 150 km
apart and is using only IP connectivity for the SAN infrastructure. The customer is unwilling to purchase
new SAN equipment.
What will satisfy the customer's requirement?
A. TrueCopy with Fiber Channel
B. TrueCopy Extended Distance with iSCSI
C. TrueCopy with i SCSI
D. TrueCopy Extended Distance with Fiber Channel
Answer: B
19.What are two concerns when deploying data collectors for sizing replication? (Choose two.)
A. read MB/sec data is not collected
B. read IOPS data is not collected
C. improper duration of data
www.passcert.com
collection
D. relevant volumes not included in data collection
Answer: C,D
20.A customer is using a multi-target Three Data Center Delta Resync configuration with A as the primary
copy, B as a TrueCopy copy, and C as a Hitachi Universal Replicator copy. The customer performs a
planned outage at the primary facility, fails over, and begins running production from the synchronous
copy (B).
What happens when the customer is ready to resume replication?
A. Copies A and C require a full initial copy.
B. Copies A and C can be resynchronized using an incremental copy.
C. Only the TrueCopy A copy can be resynchronized using an incremental copy.
D. Only the Hitachi Universal Replicator C copy can be resynchronized using an incremental copy.
Answer: B
5 / 5

www.passcert.com
Passcert Features:
Free update service for one year
100% money back guarantee if failed
Files sent in PDF and Software style
Free demo download before purchasing
Real questions from real test
Passcert Hot Pages:
Promotion page
http://www.passcert.com/promotion.asp
Bundle page
http://www.passcert.com/bundle.html
How to pay page
http://www.passcert.com/Sales.html
Guarantee page
www.passcert.com
http://www.passcert.com/Guarantee.html
Passcert Hot Certification Page:
Microsoft
Oracle
IBM
Apple
Avaya
Cisco
CompTIA
Symantec
Citrix
EXIN
ISEB
Juniper
Network
Appliance
VMware
Tibco
SASInstitute
CheckPoint
BlackBerry
EC-COUNCIL
CIW
EMC
Hitachi
LPI
RedHat
Zend-Technologies
www.passcert.com