Oracle 1Z0-520 Exam Questions

Text-only Preview








Many new exams are available at Exampdf.com, such
as 1Z0-144, 00M-646, 00M-224, and so on. With
Exampdf real Q&As of any IT certification exam, all the
examinees can clear the exams easily. Take charge of
your time now.


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : 1Z0-520
Title
:
O
r
a cle EBS R12.1
Purchasing Essentials
Version : Demo
1 / 5

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1.Oracle Daily Business Inteligence functions are secured using standard Oracle Apllications function
security.Choose three dashboards that are secured by the inventory Oganization.(choose three)
A. Inventory Management
B. Warehouse Management
C. Procurement Management
D.Commodity Supplier Management
E.Customer Fulfillment Management
Answer: A,B,E
2.Which three are valid setup options for purchasing document types?(choose three)
A. Archive On
B. Forward Method
C. Default Hierachy
D. Security Access Level
E. Can change Hierachy
F.Owner Cannot Approve
Answer: A,B,C
3.Select three statements that are ture regarding the clearing account.(choose three)
A. An asset clearing account can also be used as a project clearing account.
B. You can have a maximm of one asset clearing account per asset category.
C. For each payables document you create,you can have a separate cash clearing account.
D. You can use Cash in Transit report in cash management only if cash clearing account and cash
account are separate.
E. You use a separate cash account and cash acount to have visibility of the Cash in Transit on the
balance sheet.
Answer: B,C,E
4.In the Multi-Org model,which organization type is the highest level that impacts acounting?
A. Ledger
B. Operating Unit
C. Business Group
D. GRE/Legal Entity
D. Inventory Organization
Answer: A
5.What is the best way to set up this item?
Create blanket purchase agreements,a sourcing rule identifying all the possible suppliers,and approved
supplier list entries.
A. Create contract purchase agreements,a sourcing rule identifying all the possible suppliers,and
approved supplier list entries.
B. Do not create blanket or contract purchase agreements,a sourcing rule identifying all the possible
suppliers,and approved supplier list entries.
C. Create a blanket purchase agreement for only one supplier ,a sourcing rule for just that supplier,and an
2 / 5

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
approved supplier list entry for that supplier.
D. Create a contract purchase agreement for only one supplier ,a sourcing rule for just that supplier,and
an approved supplier list entry for that supplier.
Answer:C
6.Company X has three Operating Units A,B and C.Each Operating Unit has the MO:Security Access
profile option called ABC Security assigned.Operating Unit A has both the MO: Operating Unit profile
option and the MO:Default Operating Unit profile option assigned to it.
Which statement is true?
A.Paul can create transactions for the A,B and C Operating Unit.
B. Ail transactions created by paul are automatically assigned to the Operations only against A.
C.Paul can report on data across A,B and C Operating Unit,but enter transactions only against A.
C.The profile option aid not include Operating Unit C due to an error by the system administrator.
D.The Payables responsibility is linked to the Operating Unit A the MO:Operating Unit profile option and
can cerate tansactions for that Operating Unit alone.
Answer: A
7.A global company uses Oracle E-Business Suite Release 12 for its perations in the U.S and
Canada.The company is now adding Mexico to the Oracle E-Business Suite Release 12 Applications.As
a system administrator,you need to set the MO:Operating Unit profile option for Mexico.Customer is not
using Multi-Org Acces Control.
You set the MO:Operating Unit profile option at the ____level.
A. Site
B. User
C. Application
D. Responsibility
Answer: D
8.Which three financial options can be defaulted when you enter a new supplier?(choose three)
A. Ship Via
B. Default Buyer
C. RFQ-Only Site
D. Bill-To Location
E. Supplier Classification
F. Payment Bank Account
Answer: A,C,D
9.Requisition Import groups all requisions with the same group code under the same requisition header.If
no group code is specified, Requisition Import groups requisitions according to five types of groups that
can be optionally passed to the Requisition Import proces.Identify them.(choose five)
A. Group by item
B. Group by price
C. Group by buyer
3 / 5


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. Group by UOM
E. Group by location
F. Group by supplier
G. Group by description
H. Group all requisition lines under one requisition header
Answer: A,C,E,F,H
10.Identify two features of an i ndependenc val ue set. ( choose t w
A. There is a predefined list of values for a segment.
B. The values are stored in a product applications table.
C. The values are stored in an Oracle Application Object Library table.
D. You can enter a value other than those in the predefined fist of values.
Answer: A,C
11.Shared entities are used throughout Oracle E-Business Suite Release 12.Identify the four entities that
are shared.(choose four)
A. Ledger
B. Sales Force
C. Unit of Measure
D. Invoice Sources
E. Oracle Application Object Library(AOL)
Answer: A,B,C,E
12.Consider the following scenerio for inventory item B.
1) Standard Cost
10
2) Purchase Order Liner Quantity,100:Purchase Order Line Price:
12.
3) Match Approval Level Three-Way Matching:Receipt Routing:Direct Delivery.
4) Receipt Quantity:40
5) Invoice Price:
14:Invoiced Quantity:20
Which option describes the effect on different accounts correctly?
A. Debit Material Account
480:Credit Inventory AP Accrual Account
240:Debit invoice Price Variance
Account
40:Debit Purchase Price Variance Account
0:Credit AP Liability Account
280.
B. Debit Material Account
400:Credit Inventory AP Accrual Account
240:Debit invoice Price Variance
Account
40:Debit Purchase Price Variance Account
80:Credit AP Liability Account
280.
C. Debit Material Account
400:Credit Inventory AP Accrual Account
240:Debit invoice Price Variance
Account
80:Debit Purchase Price Variance Account
40:Credit AP Liability Account
280.
D. Credit Material Account
400:Debit Inventory AP Accrual Account
240: Credit invoice Price Variance
Account
40: Credit Purchase Price Variance Account
80: Debit AP Liability Account
280.
Answer: B
13.When implementing Purchase at FGH Corp,you notice several administrative inefficiencies due to a
poorly maintained supplier list.Identify three ineffciences.(choose three)
A. Entering suppliers twice
B. Issuing specific invoices
4 / 5

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
C. Generating inaccurate returns
D. Generating inaccurate reciepts
E. Generating accurate supplier reports
F. Issing more payments than necessary
G. Issuing more purchase orders than necessary
Answer: A,F,G
14.Consider the following scenerio for inventory item B:
1)Standard Cost
12 Purchase Order Line Price:
12, Purchase Order Liner Quantity,10
2)Reciept Routing Direct Delivery
You created a reciept of 8 units for item A.Which option correctly describes the effect on different
accounts?
A. Debit Material Account
80:Credit Inventory AP Accrual Account
96:Debit invoice Price Variance
Account
16.No effect on Purchase Price Variance Account.
B. Debit Material Account
80:Credit Inventory AP Accrual Account
96: No effect on Purchase Price
Variance Account. Debit invoice Price Variance Account
16.
C. Credit Material Account
80:Debit Inventory AP Accrual Account
80: No effect on Purchase Price
Variance Account.Credit invoice Price Variance Account
16.
D. Debit Material Account
96:Credit Inventory AP Accrual Account
96: No effect on Purchase Price
Variance Account. Credit invoice Price Variance Account
16.
Answer: A
15.While defining Approval Groups.which three objects can you define authorization rules for?(choose
three)
A. Buyer
B. Location
C. Commodity
D. Item Category
E. Account Range
F. Document Account
Answer: B,D,E
5 / 5