Ourexam 642-467 Questions and Answers

Text-only Preview





Ourexam has released the actual questions for any
IT certification exam, which can make sure you pass
the exam easily. Many new exams are available at
Ourexam.com, such as E22-290, 000-218,
CLO-001, and so on. Try them now.


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : 642-467
Title
: I
n t
e grating Cisco Unified
Communications
Applications v8.0 (CAPPS
v8.0)
Version : Demo
1 / 4


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1.Refer to the exhibit. When users try to access the voice-mail system, they hear a fast busy tone. In
which two ways does the configuration need to be modified in order to allow calls to reach Cisco Unity
Express? (Choose two)
Exhibit:
A.The dial peer needs to be a POTS dial peer and needs to use a fully qualified E.164 number.
B.The command dtmf-relay sip-notify needs to be added to the dial peer.
C.The vad statement needs to be removed.
D.The command session protocol sipv2 needs to be added to the dial peer.
E.The codec type statement needs to be removed.
F.The command codec transparent needs to be added to the dial peer.
Answer: BD
2.Which four of the following are required to be defined when configuring a SIP trunk to Cisco Unified
Presence? (Choose four.)
A.Presence Group
B.Device Name
C.Location
D.SIP Trunk Security Profile
E.Device Pool
F.Packet Capture Mode
G.SIP Profile
H.DTMF Signal Method
Answer: BDEG
4.Which two of the following protocols can be used to integrate Cisco Unity Connection with Cisco Unified
Communications Manager? (Choose two.)
A.H.323
B.SIP
C.MGCP
D.SCCP
E.OSPF
F.BGP
Answer: BD
5.Which three components are necessary to import users into Cisco Unity Express from Cisco Unified
Communications Manager Express? (Choose two.)
2 / 4

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A.Cisco Unified Communications Manager CLI administrator username and password
B.IP address of the Cisco Unified Communications Manager Express device
C.end users configured in the Cisco Unified Communications Manager Express database
D.Cisco Unified Communications Manager web administrator user login
E.JTAPI username and password
Answer: BD
6.Which of the following methods can be used to view a VPIM trace on the Cisco Unity Express module?
A.GUI
B.CLI
C.GUI and CLI
D.Cisco Unified RTMT
Answer: B
7.What is the procedure for importing users from Cisco Unified Communications Manager Express into
Cisco Unity Express?
A.Create the usemame and password in Cisco Unified Communications Manager Express, configure
Cisco Unity Express with the CLI
administrator usemame and password, and use the CLI synchronization command under
telephony-services to import as many users as are supported by Cisco Unified Communications Manager
Express.
B.Create the usemame and password in Cisco Unified Communications Manager Express, configure
Cisco Unity Express with the web administrator usemame and password, and click Synchronize
Information under the Administration menu to import as many users as are supported by Cisco Unified
Communications Manager Express.
C.Create the usemame and password in Cisco Unified Communications Manager Express, configure
Cisco Unity Express with the CLI administrator usemame and password, and use the CLI synchronization
command under telephony-services to import up to 200 users from Cisco Unified Communications
Manager Express.
D.Create the usemame and password in Cisco Unified Communications Manager Express, configure
Cisco Unity Express with the web
administrator usemame and password, and click Synchronize Information under the Administration menu
to import up to 100 users from Cisco Unified Communications Manager Express.
E.Create the usemame and password in Cisco Unified Communications Manager Express, configure
Cisco Unity Express with the web
administrator usemame and password, and click Synchronize Information under the Administration menu
to import up to 200 users from Cisco Unified Communications Manager Express.
Answer: B
8.When configuring Cisco Unified Communications Manager to integrate with Cisco Unified Presence, as
which entity is the Cisco Unified Presence server defined?
A.media resource
B.application server
C.remote destination
3 / 4

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D.intercompany media service
E.geolocation
Answer: B
Section: Cisco Unified Presence
9.Which three of the following Cisco Unified Presence services must be activated manually in order for
Cisco Unified Presence to operate? (Choose three.)
A.Cisco UP Sync Agent
B.Cisco UP XCP Directory Service
C.Cisco UP Config Agent
D.Cisco UP Presence Engine
E.Cisco UP OAM Agent
F.Cisco UP SIP Proxy
G.Cisco UP XCP Router
H.Cisco UP Client Profile Agent
Answer: ADF
10.A user is attempting to enter a Call Forward All destination of 00497473263, but after the digit "9" is
entered, the system believes that all the digits have been entered and that the Call Forward All destination
is 0049. Which system component is most likely misconfigured?
A.Gateway that is used for Call Forward All calls
B.Route List that is used for PSTN calls
C.Route Group that is used for PSTN calls
D.Route Pattern that is used for PSTN calls
E.The IP phone does not have access to the partition that is used for PSTN calls
Answer: D
4 / 4