Ourexam 642-995 Questions and Answers

Text-only Preview

Ourexam has released the actual questions for any
IT certification exam, which can make sure you pass
the exam easily. Many new exams are available at
Ourexam.com, such as E22-290, 000-218,
CLO-001, and so on. Try them now.

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : 642-995
n i f ied Computing
Version : Demo
1 / 4

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1.Which operation is most likely to cause the corruption of an I/O module?
A. improper firmware upgrade
B. improper transition to EHV mode
C. improper transition to Fibre Channel switch mode
D. FULL state backup
Answer: A
2.A Cisco UCS cluster has two four-link I/O module connections to a single chassis. Server 8 is
provisioned with an M72-KR mezzanine card, which is pinned to I/O module Port 4. If I/O module Port 4
fails, what happens to the Ethernet traffic flow that is transmitted by Server 8.?
A. The traffic flow fails over to the second fabric interconnect.
B. The traffic flow stops until an administrator takes corrective action.
C. The traffic will be re-pinned to a different port on the same I/O module.
D. The traffic will utilize the cluster ports to flow between the initiator and the target.
Answer: B
3.A chassis has all four I/O module ports connected but only one is being used. Which action will establish
full functionality to all four ports?
A. Enable the connecting ports on the upstream fabric interconnect.
B. Reacknowledge the chassis.
C. Reboot the affected servers.
D. Disable and re-enable the I/O module ports.
Answer: B
4.Which command can be run on an upsteam Cisco MDS switch to determine if a virtual Fibre Channel
interface has successfully logged into the fabric?
A. show zoneset active
B. show fcdomain domain-list
C. show vsan database
D. show npiv status
Answer: A
5.Which command displays the transport (Ethernet, Fibre Channel) used by a virtual interface?
A. show fex detail
B. show service-profile circuit server x/y
C. show pinning server-interface
D. show pinning border-interface
Answer: B
6.After connecting to an M71KR server adapter, which command displays the adapter s vif s WWNs?
A. show server-profile circuit server
B. show-vifs
C. show interface
D. show fex detail
2 / 4

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Answer: B
7.Which policy type can be configured to monitor motherboard temperature?
A. threshold policies
B. maintenance policies
C. power control policies
D. BIOS policies
Answer: A
8.In a fully provisioned Cisco UCS 5108 chassis, how many fan modules are present?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: D
9.What is the over-subscription ratio of a fully populated Cisco UCS 5108 chassis with four fabric
connections per I/O module?
A. 1:1
B. 2:1
C. 3:1
D. 4:1
Answer: B
10.Which tool can be used to view server temperature sensors?
A. SoL
B. dmidecode
Answer: C
11.After a memory upgrade, a customer s ser ver f ail s t o boot. Whi ch of t he f oll o w
i ng coul d cause a ser ver
to be unable to boot?
A. a correctable ECC DIMM error
B. a non-correctable ECC DIMM error
C. a correctable ECC DIMM error that exceeds the error rate threshold
D. a degraded DIMM
Answer: B
12.During an attempted SAN boot, ROM BIOS fails and reports failure to find the configured LUN. Which
is the mostly likely cause?
A. The service profile has incorrectly configured Ethernet interfaces.
B. The service profile has incorrect LUN ID.
C. The Cisco UCS cluster is in NPV mode rather than switch mode.
3 / 4

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. The Cisco UCS cluster is in EHV mode rather than switch mode.
Answer: B
13.In order to perform a SAN boot, which entry should be located in the FCNS database?
A. Initiator
B. Target
C. Any E Ports in the data path
D. Both the Initiator and the Target
Answer: D
14.By default, how long are cleared faults retained in the fault log?
A. 10 minutes
B. 1 hour
C. 3 minutes
D. 24 hours
Answer: B
15.What information is recorded in the system event log?
A. split-brain status
B. VLAN membership
C. over- and under-voltage
D. high-availability status
Answer: C
4 / 4