Ourexam HP0-D01 Exam material

Text-only Preview

ourexam


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : HP0-D01
Title
:
P l
a
nning and Designing HP
Enterprise Solutions
Version : Demo
1 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1. Which information do you need from the customer to use the HP StorageWorks Sizing Tool to size a
data protection solution?
A. total storage capacity, number of servers, and file system type
B. total storage usage, data read:write ratio, and file cache hit rate
C. server workload ratio, transactions per second (tps), and file system type
D. total backup time, percentage of data change, and storage network (SAN) performance
Answer: D
2. Which resource can be used to plan and configure HP servers and HP storage in a data center?
A. StorageWorks Sizer
B. SalesBUILDER for Windows
C. Performance Quick Reference Tool
D. HP 9000 and HP Integrity Ordering Guide
Answer: B
3. Which tool contains detailed technical information about retired HP products?
A. HP PartSurfer
B. HP Product Bulletin
C. HP Product Information Tool
D. HP Performance Quick Reference Tool
Answer: B
4. You must verify the supported connectivity between a server platform and an HP StorageWorks EVA
storage array. You must also determine if additional software or tools are needed to implement the
solution. Which resource provides this information?
A. HP Enterprise Configurator
B. HP SalesBUILDER for Windows
C. HP SAN Design Reference Guide
D. HP StorageWorks Administrator Guide
Answer: C
2 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
5. You must verify that the existing data center power and cooling can support 15 units of fully populated,
c7000 enclosures. Which resource provides information about heat-generated air flow and power
requirements for the enclosures?
A. ActiveAnswers
B. BladeSystem Sizer
C. StorageWorks Sizer
D. SalesBUILDER for Windows
Answer: B
6. Which information is relevant in determining if a customer needs a high-availability solution?
A. criticality of applications
B. type of networking speed
C. type of Fibre Channel speed
D. response time on application support
Answer: A
7. Which information is relevant in determining if a customer needs a business continuity solution?
A. criticality of applications
B. type of networking speed
C. type of Fibre Channel speed
D. response time on application support
Answer: A
8. A customer is interested in implementing the proactive performance capturing and optimization
reporting functionality within the HP Insight Control Environment (ICE) suite. Which operating systems are
supported? (Select two.)
A. Linux
B. HP-UX
C. Solaris
D. Windows
3 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
E. OpenVMS
Answer: AD
9. When conducting a site survey, which factors are critical to the deployment of several hundred c-Class
enclosures? (Select two.)
A. electrical workload
B. shipments to the facility
C. helpdesk response time
D. amount of heat generated
E. fire hazard protection in the facility
Answer: AD
10. When conducting a site survey, which factors are critical to the deployment of 35 units of rx8640
server complexes? (Select three.)
A. electrical workload
B. helpdesk response time
C. amount of heat generated
D. equipment loading in the facility
E. fire hazard protection in the facility
Answer: ACD
11. During a site survey, you must identify the scalability of an existing rx6600 server. What is the
maximum number of processor modules supported for the HP Integrity rx6600 Server?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: B
12. What is the maximum number of hard partitions (nPars) supported for an HP Integrity rx7640 Server
configuration?
4 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A. 2
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: A
13. What is the maximum number of hard partitions (nPars) supported for an HP Integrity rx8640 Server
configuration?
A. 2
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: B
14. Which information is crucial when preparing a site for new HP servers and storage?
A. BTU factor, power consumption, airflow
B. BTU factor, airflow, operating system properties
C. BTU factor, Restriction of Hazardous Substances (RoHS) compliance
D. airflow, Restriction of Hazardous Substances (RoHS) compliance, operating system properties
Answer: A
15. A customer is planning to migrate their SQL database to a new server. Which information will help you
select the right server? (Select two.)
A. current system power utilization
B. projected growth in terms of new users
C. current user workload and transactions per second
D. current system user list and installed software patches
Answer: BC
16. A customer is planning to migrate their SQL database to a new server. Which information will help you
select the right server? (Select two.)
5 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A. number of available I/O slots
B. projected growth in terms of new users
C. current system user list and installed software patches
D. plans to migrate this system to another operating system
Answer: BD
17. You are evaluating whether a customer's infrastructure can benefit from consolidating on an HP
BladeSystem c-Class with Insight Control Environment management. Which customer requirements
would indicate this? (Select three.)
A. high-volume deployment
B. power and cooling limitations
C. single server point management
D. support for dynamic RAID memory protection
E. quick redeployment through rip-and-replace technology
Answer: ABE
18. A customer is using an HP 9000 rp7420 Server and would like to increase system performance.
Which option is most cost effective?
A. in-box upgrade
B. scale-in upgrade
C. scale-up upgrade
D. box swap upgrade
Answer: A
19. A customer recently purchased and implemented an 8-node cluster consisting of HP Integrity rx8640
Servers running HP-UX 11i v3 and HP Serviceguard. They are using an Oracle 10g and SAP solution on
those systems. Which solution should the customer consider to enhance the current infrastructure?
A. Virtual Server Environment
B. Insight Power Management
C. Rapid Deployment Solution
6 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. Vulnerability and Patch Management
Answer: A
20. A customer recently purchased and implemented an 8-node cluster consisting of HP Integrity rx8640
Servers running on an HP OpenVMS cluster. They are using medical applications on those systems.
Which solution should the customer consider to enhance the management of the current infrastructure?
A. Insight Power Management
B. Rapid Deployment Solution
C. HP Systems Insight Manager
D. Vulnerability and Patch Management
Answer: C
7 / 7