Ourexam HP0-D06 real Q&As free share

Text-only Preview

ourexam


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : HP0-D06
Title
: I
m
p lementing HP
Converged Infrastructure
Solutions
Version : Demo
1 / 7


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1.
Answer:
2 / 7


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
2. A customer has a Central Management Server (CMS) running Insight Manager 7. What must be done
to proceed with the installation of HP Insight Dynamics - VSE?
A. Upgrade to Rapid Deployment Pack 3.7 or later.
B. Install Virtual Connect Enterprise Manager (VCEM).
C. Upgrade the server to HP Systems Insight Manager 5.3 or later.
D. Nothing more needs to be done. The installation can proceed without modification.
Answer: C
3. What must you do to prepare the ports before stacking Virtual Connect Ethernet Modules?
A. You must define the root port.
B. You must designate a port as a stacking port.
C. You must define upstream and downstream neighbors.
D. You do not need to do anything because configuration is automatic.
Answer: D
3 / 7


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
4. Which statement is true about full virtualization?
A. It can be implemented completely only by using virtualization software.
B. It can be implemented only by using virtualization software with HP Integrity VT processor
assistance.C.It can be implemented completely either with virtualization software or with processor
virtualization assistance (AMD-V, Intel VT-x).
D. It is implemented in most operating systems at a basic level and special features require virtualization
software assistance.
Answer: C
5. Which key components are used to build a Virtual Connect infrastructure? (Select three.)
A. Virtual Connect Supervisor
B. Virtual Connect Ethernet modules
C. Virtual Connect Pass Thru modules
D. Virtual Connect Manager
E. Virtual Connect Switch Manager
F. Virtual Connect Fibre Channel modules
Answer: BDF
6.
4 / 7


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Answer:
7. What must be done in order to configure Virtual Connect and enclosure bay IP addressing (EBIPA)
correctly? (Select two.)
5 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A. The Onboard Administrator and all Virtual Connect modules must be in the same IP subnet.
B. The Onboard Administrator must be in an IP subnet different from that where all Virtual Connect
modules
reside.
C. Virtual Connect Ethernet modules and Virtual Connect Fibre Channel modules must be in different IP
subnets.
D. The Onboard Administrator IP address must be set properly before changing the IP addresses of the
Virtual Connect modules.
E. The IP addresses of the Virtual Connect modules must be set properly before changing the Onboard
Administrator IP address.
Answer: AD
8. How many c-class enclosures are manageable when running HP Virtual Connect Enterprise Manager
1.30 or later?
A. 100
B. 200
C. 400
D. 800
Answer: D
9. How many c-class enclosures are manageable by one Virtual Connect domain when running HP Virtual
Connect Enterprise Manager 1.30 or later?
A.1
B. 2
C. 4
D. 8
Answer: C
10. Which access methods are provided by HP Systems Insight Manager? (Select two.)
A. HP Server Management GUI
6 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
B. Server Management and Scripting Utility
C. command line interface for local or serial access
D. browser-based GUI
E. command line interface for network access
Answer: DE
7 / 7