Passcert IBM 000-100 100% passing material

Text-only Preview

Http://www.passcert.com


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : 000-100
Title
:
E
n t
erprISE TECHNICAL
SUPPORT FOR Aix AND
LINUX
Version : Demo
1 / 3

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1. A customer has 2 VIO servers, supporting 4 client partitions. They want to configure Shared Ethernet
Adapter Failover.
What is the minimum number of physical Ethernet adapters required for each VIO server?
A.1
B.2
C.4
D.8
ANSWER: A
2. What is the minimum requirement to update the managed system's firmware from the HMC if inventory
scout is already installed?
A.A public internet connection
B.All logical partitions must be active
C.One partition must be configured with Service Authority
D.A local repository must be configured prior to the update
ANSWER: C
3. A customer wants to use Live Application Mobility which comes as part of the Workload Partition
virtualization offering. Which of the following is the minimum configuration that will satisfy the customer
requirement?
A.AIX 6.1 with POWER6
B.AIX 6.1 with POWER4
C.AIX 5.3 with POWER5
D.AIX 5.3 with POWER4
ANSWER: B
4. A customer wishes to use Live Partition Mobility for system maintenance. What is the minimum
requirement?
A.PowerHA
B.Virtual I/O server 1.4
C.AIX Enterprise Edition
D.PowerVM Standard Edition
ANSWER: C
5. A customer is planning to use Live Partition Mobility on a new Power 570. Which of the following must
be considered when pre-configuring the system in the IBM System Planning Tool (SPT)?
A.VIO-server setup is unsupported in SPT
B.Live Partition Mobility is unsupported in SPT
C.IVE setup is unsupported when using Live Partition Mobility
D.VIO-server setup is unsupported when using Live Partition Mobility
2 / 3

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
ANSWER: C
6. The Integrated Virtualization Manager is packaged with which of the following?
A.PowerVM
B.Virtual I/O Server
C.Partition Load Manager
D.Virtual Workload Manager
ANSWER: B
7. What is required to collect data for analysis by the Workload Estimator (WLE)?
A.WLE LPP
B.WLE servlet
C.bos.wle.rte fileset
D.AIX 5.3 TL3 or later
ANSWER: D
8. A customer has multiple POWER5 systems connected to one HMC at version 6. They have ordered a
new POWER6 system. What is necessary in order to get the new POWER6 system managed by an HMC?
A.The old HMC can be used without change.
B.The old HMC must be upgraded to the latest level.
C.POWER6 and POWER5 must be connected to different HMCs.
D.The POWER6 system must have a separate partition on the HMC.
ANSWER: B
9. A customer has purchased a 64-way Power 595. What must be considered when planning the physical
location?
A.A Power 595 requires three-phase electricity on its own UPS.
B.A Power 595 must be placed on a concrete floor due to its weight.
C.A Power 595 must be placed on a raised floor because of the cooling requirement.
D.A Power 595 requires 1 meter of clear space on all sides for maintenance and airflow.
ANSWER: C
10. A customer has a VIOS environment configured on a Power 570 server. There are two LPARs with
application servers and three with Oracle databases. Data disks are located on EMC Symmetrix boxes
attached via SVC. Which driver should be used for disks on VIO servers?
A.SVCD
B.RDAC
C.SDDPCM
D.PowerPath
ANSWER: C
3 / 3