Testpassport cisco 640 863 study guide

Text-only Preview

es
T tpassportQ&A


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : 640-863
Title
:
D
e
s igning for Cisco
Internetwork Solutions
Version : Demo
1 / 15

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1. Which statement accurately describes one difference between a small office and medium office
topology?
A. Small offices commonly use Rapid PVST+ for Layer 3 deployments.
B. Medium offices use integrated 10/100/1000 interfaces as Layer 2 trunks.
C. Medium offices use external access switches to support LAN connectivity.
D. Medium offices commonly use integrated route and switching platforms.
Answer: C
2. Cisco.com is planning to upgrade its current network. The chief technology officer has supplied a
topology diagram and an IP addressing scheme of the current network during an interview.
Cisco.com has been growing at about twenty percent per year. It has been difficult to maintain customer
support at a satisfactory level. Therefore, the RST board has met with and directed the chief technology
officer to look into network improvements. Which two items are most relevant in documenting Cisco.com's
business requirements? (Choose two.)
A. network performance requirements
B. existing network topologies
C. the IP addresses assigned by the ISP
D. improved customer support requirements
E. projected growth estimates
Answer: DE
3. Which of these accurately describes dial backup routing?
A. once the backup link is activated it will remain active even after the primary link is restored
B. it always uses permanent static routes
C. it is supplied by the service provider as a secondary PVC at no additional charge
D. the router intiates the dial backup link when a failure is detected on the primary link
E. it always uses distance vector routing protocols
Answer: D
4. DRAG DROP
2 / 15


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
You work as a network technician at Cisco.com. Your boss, miss Cisco, is interested in QoS features.
Match the proper features with appropriate mechanism.
Answer:
3 / 15


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
5. Western Associated News Agency recently acquired a large news organization with several sites,
which will allow it to expand to worldwide markets. The new acquisition includes these connectivity
technologies:
Frame Relay
ATM
SONET
cable
DSL
wireless
From a Layer 1 viewpoint, which Enterprise Edge module will be most affected?
A. E-Commerce
B. Edge Distribution
C. PSTN
D. WAN/MAN
E. Internet Connectivity
F. ISP
Answer: D
4 / 15


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
6. Which H.323 protocol controls call setup between endpoints?
A. RAS
B. RTCP
C. H.245.
D. H.225.
Answer: D
7. DRAG DROP
You work as a network technician at Cisco.com. Your boss, miss Cisco, is interested in bandwidth usage
optimization techniques. Match the proper technique with appropriate defintion
Answer:
5 / 15


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
8. Which two routing protocols operate over NBMA point-to-multipoint networks without the use of
point-to-point subinterfaces? (Choose two.)
A. OSPF
B. IS-IS
C. RIPv1.
D. EIGRP
E. IGRP
F. RIPv2.
Answer: AD
9. Which two capabilities of NetFlow accounting assist designers with network planning? (Choose two.)
A. the monitoring of processor time on network devices
B. the calculation of packet and byte counts of network traffic
C. the monitoring of user network utilization
D. the decoding and analyzing of packets
E. the presentation of a time-based view of application usage on the network
Answer: BC
10. DRAG DROP
6 / 15

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
You work as a network technician at Cisco.com. Your boss, miss Cisco, is interested in Cisco Security
solutions. Match the proper solution with appropriate function.
Answer:
7 / 15


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
11. Which two design criteria require VLANs in a proposed solution? (Choose two.)
A. video streaming on the LAN
B. a limited corporate budget
C. security between departments
D. the segmenting of broadcast domains
E. the segmenting of collision domains
F. the use of multivendor equipment
Answer: CD
12. You design a network with the following network addresses:
192.168.168.0.
192.168.169.0.
192.168.170.0.
192.168.171.0.
192.168.172.0.
192.168.173.0.
192.168.173.0. 192.168.174.0. 192.168.175.0. Which route address is the best summary of these
network addresses?
A. 192.168.0.0/16.
B. 192.168.168.0/21.
C. 192.168.0.0/24.
D. 192.168.171.128/3.
8 / 15

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
E. 192.168.175.0/3.
Answer: B
13. Which two of the following statements represent a preferred wireless LWAPP implementation?
(Choose two.)
A. verify open ports for:
Layer 2 LWAPP on ethertype OxBBBB
Layer 3 LWAPP on UDP 12222 and UDP 12223.
B. verify open ports for:
Layer 2 LWAPP on ethertype OxBABA
Layer 3 LWAPP on UDP 12222 and TCP 12223.
C. verify open ports for:
Layer 2 LWAPP on ethertype OxABAB
Layer 3 LWAPP on TCP 12222 and TCP 12223.
D. use of Layer 2 LWAPP is preferred over Layer 3 LWAPP
E. use of Layer 3 LWAPP is preferred over Layer 2 LWAPP
Answer: AE
14. Which statement can a network designer use to describe route summarization to an IT manager?
A. It is the grouping of ISP network addresses to minimize the number of routes to the Internet.
B. It is the grouping of multiple contiguous subnets into one Class A, B, or C IP address to minimize
routing table size.
C. It is the grouping of multiple contiguous networks and advertising as one large network.
D. It is the grouping of multiple discontiguous subnets to increase routing performance.
Answer: C
15. Given a VoIP network with these attributes:
Codec: G.728. Bit rate: 16 Kbps
WAN Bandwidth: 256 Kbps
Packet Header: 6 bytes
9 / 15