Testpassport HP HP0 J23 Free questions

Text-only Preview

es
T tpassportQ&A


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : HP0-J23
Title
: I
m
p lementing MSA Storage
Solutions
Version : Demo
1 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1. What is a Recovery Time Objective?
A.maximum duration of data restore per system
B.maximum acceptable time interval for business data unavailability
C.maximum time frame for restoring data of all systems
D.maximum time frame for data loss in case of failure
ANSWER: B
2. How many ports are available on an HP StorageWorks 4/32 SAN switch base system?
A.12
B.16
C.20
D.28
ANSWER: B
3. You are specifying a storage solution for your customer, but the customer has limited skills to configure
the solution. The MSA2012fc has a new feature called Automatic Virtual Disk Creation which will help the
customer configure the array.
What must you ensure when specifying the solution?
A.Only one type of disk (SAS or SATA) is specified.
B.Only SAS drives are specified.
C.The solution is a dual controller solution.
D.A minimum of two disk enclosures is connected.
ANSWER: A
4. Where is the MSA Storage Management Utility web server located?
A.on each of MSA controller modules
B.on the master MSA controller module
C.on the SAN management server
D.on any server connected to the SAN
ANSWER: A
5. Which physical or logical storage components can be managed using the HP StorageWorks MSA2000
Family Storage Management Utility? (Select three.)
A.virtual disks
2 / 7


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
B.disk groups
C.replication groups
D.pre-fetch cache
E.master volumes
F.drive modules
ANSWER: AEF
6. Click the Task button. Click on the area where a post configuration successful (green) message would
appear.
Answer:
3 / 7


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
7. What are key features of the MSA2012i? (Select three.)
A.support for up to 64 hosts
B.controller-based replication capability
C.support for up to 16 servers
D.snapshot and clone capability
E.automated active/passive failover
F.hardware active/active failover
ANSWER: CDF
8.How does the Storage Management Utility distinguish users while they are connected to an MSA2000
Family Modular Smart Array controller?
A.by name of the connected user
B.by IP address of the connected client
C.by WWN of the management host
D.by certificate issued by the Storage Management Utility
4 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
ANSWER: B
9. How many volume copies and snapshots are supported when using an MSA2012i storage array?
A.64 volume copies and 64 snapshots
B.64 volume copies and 128 snapshots
C.128 volume copies and 64 snapshots
D.128 volume copies and 128 snapshots
ANSWER: C
10. Which disk drive technology is best suited to sequential-access data and secondary storage
applications within an MSA2000 Family array system?
A.SCSI
B.SAS
C.FATA
D.SATA
E.FC SCSI
ANSWER: D
11. What is the maximum number of hosts that can be connected to an MSA2012fc?
A.16
B.32
C.64
D.128
ANSWER: C
12. Which data backup features are introduced as part of a SAN? (Select three.)
A.reduction of congestion
B.elimination of single point of failure
C.elimination of database downtime for backup
D.efficient utilization of storage resources
E.reduction of power outage risk in the storage network
F.improvements of backup window
ANSWER: BCE
13. Which technologies are used to transmit data over IP networks? (Select two.)
A.FC-over-ATM
B.iSCSI
C.FC-IP
D.ESCON
E.FICON
ANSWER: AE
14. Your customer wants to share data among many servers in their LAN.
Which storage solution is most suitable for this customer?
5 / 7


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A.Network Attached Storage
B.Internet SCSI
C.Storage Area Network
D.Fibre Channel over IP
ANSWER: A
15. Click the Exhibit button.
Which function does a Network Storage Router (NSR) provide?
A.backup accelerator for 2Gb SANs
B.two-stage backup capabilities for SAN environments
C.Fibre Channel-to-SCSI bridge
D.data encryption to the tape device
ANSWER: C
16. Which action is performed by MultiPath I/O if the Device Specific Module (DSM) returns
an inactive path to the system?
A.The automatic load balancing policy is disabled.
B.Load balancing policy is reduced by this path.
C.A path failover is initiated.
D.The inactive path is verified again.
ty
ANSWER: C
17. What are benefits of storage consolidation to a customer? (Select two.)
A.regular, mandatory maintenance hours
B.more efficient storage growth
6 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
C.higher availability through decentralized storage pools
D.better disk capacity utilization than DAS
E.eliminates the need for a backup
ANSWER: CE
18. Which component enables access to block storage on a Fibre Channel SAN across an
Ethernet network?
A.Fibre Channel Switch
B.Ethernet Switch
C.iSCSI to Fibre Channel bridge
D.FC-IP gateway connector
ANSWER: C
19. What are high availability features of a SAN? (Select two.)
A.online storage migration
B.backup multiplexing
C.dynamic failover protection
D.LAN-free backup
E.storage server clustering
ANSWER: CE
20. What is the Recovery Point Objective?
A.the amount of data that must be recovered
B.the amount of time the restoration takes for all data
C.the amount of data you can afford to lose
D.the amount of time you can afford to be without the data
ANSWER: C
7 / 7